Barnas integreringsdag

Foto: Liv Standal, Firdaposten.

Foto: Liv Standal, Firdaposten.

Eit nytt og spannande prosjekt, Barnas Integreringsdag blei gjennomført i Påska 2017 som et prøveprosjekt. Det var kuling, regn og sludd, men kven bryr seg om det? Over 50 frammøtte kom for å møte påskeharen som kom med påskegodt, det var grilling og mykje kjekke ting for barn og vaksne. Vi har fokus på integrering og innkludering i Askrova Bygdelag, dette kjeme godt fram i arrangementet. Vi hadde barn og vaksne frå 4 forskjellige land saman med oss denne dagen, der barna var i fokus. Eit prosjekt som ga meirsmak, og det blir jobba vidare med integrering og innkluderings prosjekt i Askrova Bygdelag. Vi skal igjen arrangere Barnas integreringsdag, der barn og unge står i fokus der vi igjen skal lære om integrering og jobbe med inkluderingen. Det blir fyr i grillen, du tar med grillmat. Påskeharen kommer med skattekart og poppcorn-maskina er i sving.