Tom Hugo konsert

stemningsbide tom hugo.jpg

04.07. Tom Hugo konsert, ein ekte grand prix stjerne på krisen kro Kl 19.00. Dørene åpner kl 18.00. Kanskje kommer det også en overraskelse med nyslepp av sanger både lokalt og internasjonalt denne dagen. Ved mange nok påmeldte setter vi opp skyss om ønskelig. 

Tom Hugo Hermansen best kjent under artistnavnet Tom Hugo, er en norsk musiker og låtskriver fra Kristiansand. Han var medlem i flere pop- og rockeband før han debuterte som soloartist i 2011 med singelen «Open Your Eyes». Han har siden gitt ut en rekke singler i blant annet Tyskland og Norge. Han har også skrevet flere låter for andre artister. Tom Hugo deltok i Melodi Grand Prix 2013, men kvalifiserte seg ikke til finalen. I 2018 deltok han i konkurransen for andre gang, med egenkomponerte «I Like I Like I Like»