Dagsturhytte Askrova - Kick off/info møte!

Askrova Bygdelag inviterer til infomøte, før vi går igang med bygging av dagsturhytten på fjellet.

Tid/Sted: Lørdag 31. august kl. 15.30, krisen Kro(butikken)

Vi orienterer om status i prosessen, hvordan vi har tenkt å bygge denne på dugnad, samt tar imot innspill/tips på hva hytten bør inneholde mm. Vi vil også at personer som ønsker å stille på dugnad/bidra kan melde seg på møtet, evt. ta kontakt på førehånd med enten Kjersti, Siri eller Terje! Håper mange stiller på møtet og tar del i dette spennende prosjektet-Spre gjerne infoen videre!

Jonsokfeiring søndag 23 Juni kl 16:00

Vi ønsker å stelle istand en felles jonsokfeiring søndag 23juni kl 16:00. Vi har laga eit bål (ble laga for 2 år siden) i Devika, det ligger klart til å fyrast opp! Om du ønsker å gjør litt fjærerydding i forkant er du velkommen til å gjere det :) En kan parkere på ferjekaia eller i holmesundet, tar ca 10-15min å gå langs fjæra og inn til bålplassen. Trenger du transport inn dit ordner vi det med båt om du ønsker :)

Askrova BYgdelag serverer rømmegraut og fyrer i grillen, du tar med deg det du ønsker å grille. Vi prøver å lage til nokon kjekke aktiviteter i devika, så her er det bare å skjerpe hjernen :)

Blir det regn å sludd, flytter vi arrangementet, men det kommer vi tilbake til!

Vi sees!

Sankthans.jpg

Phø! Teater på Leikeplassen 26.juni

Når vi bur på ein draumeplass, då må vi draume oss litt vekk iblandt :) 26.juni kl 17:00 blir det teater på leikeplassen. Fri entre for heile familien!

Målfrid Masa er målesjefansvarleg i det store, alvorlege Justervesenet. Dette er ein veldig vaksnen og seriøs jobb, der det ikkje passar seg å springe rundt å tulle og leike. Men Målesjefansvarleg Masa tykkjer det er kjempekjedeleg å være vaksen heile tida. Så 26. Juni har ho bsetemt seg for å skulke jobben, reise til Askrova, og gjere noko heilt anna. Ho vil LEIKE! Og visst nokon seier at ho ikkje får lov? Då seier ho berre "PØH!"

Dette er ei musikalsk, leiken og interaktiv forestilling med fargerike kostyme og artig musikk, der alle får vere med å bestemme reglane.

Målfrid Masa kjem til leikeplassen ved kaia på Askrova klokka 17.00

Då har Askrova Bygdelag fyrt opp grillen, og serverer pølser og saft!

Det går rutebåtar frå Florø til Askrova klokka 14.30 og 16.00

Frå Askrova og til Florø: Kl. 20.35

Skodespelaren Ramona Sulen er Målfrid, i eit stykkje som er pønska ut av Irene Ahnell. Leslie Egerer har laga musikken. Forestillingen er eit samarbeid mellom Askrova Bygdelag og Svanøy Folkeakademi.

Vel møtt til gratis moro! :)

teater.jpg

Øyacup 6. juli kl 11.00-1700

Nytt av året er at vi vil inkludere flere øya-lag, derfor kommer vi til og innvitere lag fra VågsØy! :) Eget Oppslag kommer når cupen nærmer seg! Nye lag kan melde seg på fortløpende, lag som har deltatt tidligere får invitasjon pr. mail som alltid.

Det blir sjølvsakt satt opp båt Florø-Askrova kl 10:00, denne stopper innom Sunde kai, slik at alle går forbi lokalbutikken å handler det en eventuelt måtte trenge :)

Returbåt Askrova-Florø er kl 15:00. Vi jobber fortløpende med å sette opp ein båt som skal gå kl 17:00, men her er vi foreløpig ikke i havn med en plan enda. stay tuned, mere informasjon kommer om dette :)

Ellers så blir det ansikstmaling, fjellturer, klatring inne i klatrevegg, grilling og show på øya denne dagen. Om noen ønsker å besøke en bondegård og mate dyra fikser vi sjølvsakt dette, ta kontakt med oss i frorkant så lager vi et opplegg :) !

Håper vi ser dykk alle sammen her ute denne solfylte sommerdagen, dette blir kjekt :)