Øyacup 6. juli kl 11.00-1700

Nytt av året er at vi vil inkludere flere øya-lag, derfor kommer vi til og innvitere lag fra VågsØy! :) Eget Oppslag kommer når cupen nærmer seg! Nye lag kan melde seg på fortløpende, lag som har deltatt tidligere får invitasjon pr. mail som alltid.

Det blir sjølvsakt satt opp båt Florø-Askrova kl 10:00, denne stopper innom Sunde kai, slik at alle går forbi lokalbutikken å handler det en eventuelt måtte trenge :)

Returbåt Askrova-Florø er kl 15:00. Vi jobber fortløpende med å sette opp ein båt som skal gå kl 17:00, men her er vi foreløpig ikke i havn med en plan enda. stay tuned, mere informasjon kommer om dette :)

Ellers så blir det ansikstmaling, fjellturer, klatring inne i klatrevegg, grilling og show på øya denne dagen. Om noen ønsker å besøke en bondegård og mate dyra fikser vi sjølvsakt dette, ta kontakt med oss i frorkant så lager vi et opplegg :) !

Håper vi ser dykk alle sammen her ute denne solfylte sommerdagen, dette blir kjekt :)