Øyacupen 2019

Øyacupen 2019 er over og vi kan se tilbake på en fantastisk helg, både vær- og innholdsmessig. Øyacupen 2019 går inn i historiebøkene som en av dei bedre cupene. Vi er storfornøyd med antall besøkende, samt all positiv respons vi får fra folk som er til stades, enten som besøkende eller for å jobbe dugnad! VI oppsummerer litt her;

Øyacupen ble trekt ut av TV2 som 1 av 7 søknader (totalt 15000 søknader) hvor Svein Østvik (Charter Svein) skulle komme og jobbe dugnad. TV2 var tilstades under hele cupen, innslaget vil bli vist senere i sommer under TV2 sitt sommerprogram God Sommer Norge-Vi vil legge ut info om hva dag dette blir sendt når vi får info fra TV2.

Svein fikk 2 hovudoppgaver. Han var speaker sammen med Geir Vatnamo i speaker-bua og han hadde ansvaret for Askrova sitt lag, hvor han ledet oppvarming, samt styrte innbyttene undervegs i kampene.

Resultatmessig ente Askrova på 2-plass i år, noe vi er veldig fornøyde med. Vi gratulerer Havreneset som årets vinnere etter 1-0 over heimelaget i finalen. Æsøyna, som feiret 20-års jubileum i år ente på den sure 4-plassen. Trøsten får være at dei hadde fått Kinn bryggeri til å laget et eget Øl til dei for denne anledningen. Ølet hadde selvsagt fått navnet Æsøl. Redaktøren er ikke kjent med om inntak av dette påvirket innsatsen til spillerne, selv om det til tider såg slik ut…..

Øyacup_RESULTAT.jpg

Vi hadde også diverse aktiviteter for barna under arrangementet, ansiktsmaling, klatrevegg (inne i grendahuset), samt sandkasse med leiker.

Worlds coolest sheep, Odlaug var også tilstades. Her fikk alle som ønsket lov å klappe, stelle og gi ho snaks- til stor glede både for barn og voksne.

Matbodene (grillen og garasjen) hadde stor pågang under hele arrangementet og vi er veldig fornøyde med at disse tilbudene blir satt så mye pris på.

Det ble også spilt en showkamp på Øyacupen. Ordføreren Ola Teigen hadde tatt med seg et utvalg politikere som spilte kamp mot et sammesatt lag som Charter Svein plukket ut. Charter Svein spilte også selv og han viste raskt at det ikke var første gang han tok i en fotball. Kampen ente-fullt fortjent, 2-0 til Charter Svein og hans mannskap.

Vi ønsker også å takke alle som stilte opp for oss på dugnad denne dagen;

Mat-komité og bane/billett komité: Ingen nevnt-ingen glemt. Dere veit hvem dere er og uten dere blir det ingen Øyacup!!!

Dommere: Asbjørn Håre og Ragnar Åmot

Lydteknikker: Geir Odin Nes

Alle lagene som kommer og gjør denne dagen til en folkefest!

Sponsorene våre: Nærbutikken Tansøy, Aqua Seapro, Skaar Norway, Norblikk, Intersport, Firdaposten, Flora Skyssbåt, Byggtorget, Vestfjord Bygg og iVest Consult.

Øyacupen-Helge programmet!

Fredag:

Krokveld på Krisen Kro. Kroa er åpen mellom kl 20.00-24.00

Lørdag:

Kl. 10.00: Flora Skyssbåt går fra Fugleskjærkaia til Askrova

Kl 11.00: Fotballcupen starter, kampprogrammet er slik:

Øyacup_kampoppsett-page-0.jpg

For Barna blir det muligheter for aktiviteter gjennom hele dagen: Vi har utendørs sandkasse, det blir ansiktsmaling og mulighet for innvendig klatring med instruktør!

Grillen er åpen hele dagen, man får også kjøpt lapper, is og kaffi!

Det er også div. Askrova effekter til salgs om noen føler for å reklamere litt for oss-eller bare synes effektene er flotte!!

Årets speaker er ingen ringere enn Charter Svein. Han kommer med TV2 team hvor han skal lage innslag til TV2`s sommer program God Sommer Norge. Konseptet går ut på at Svein jobber dugnad og vi har litt varierende oppgaver til han i tillegg til speaker jobben!

charter.jpg

Ca. kl 12.00: World coolest Sheep, Odlaug kommer. Ho vil holde seg på gresset nede ved grillen. Det blir mulighet for barn og voksne å stelle/børste, klappe og gi godbiter til Odlaug!

odlaug.jpg


Ca. kl 13.00: Charter Svein blir å treffe i grillen. Tørr du smake på hamburger alà Svein??

Ca. kl 14.00: Pause etter gruppespillene. Oppvisningskamp mellom politikere og utvalgte motstandere. Vil du teste fotballferdighetene dine mot Ordføreren og hans utvalgte?

Kl. 15.00; Rutebåt går fra Askrova-Florø (Mulig for privat skyss senere på kvelden også-kontakt komiteen!)

Ca. kl 15.30: Finale i Øyacupen.

Kl 16.00: Premieutdeling og avslutning av årets cup!

Kl 22.00-02.00: Afterparty på Krisen kro