Øyacupen 2019

Øyacupen 2019 er over og vi kan se tilbake på en fantastisk helg, både vær- og innholdsmessig. Øyacupen 2019 går inn i historiebøkene som en av dei bedre cupene. Vi er storfornøyd med antall besøkende, samt all positiv respons vi får fra folk som er til stades, enten som besøkende eller for å jobbe dugnad! VI oppsummerer litt her;

Øyacupen ble trekt ut av TV2 som 1 av 7 søknader (totalt 15000 søknader) hvor Svein Østvik (Charter Svein) skulle komme og jobbe dugnad. TV2 var tilstades under hele cupen, innslaget vil bli vist senere i sommer under TV2 sitt sommerprogram God Sommer Norge-Vi vil legge ut info om hva dag dette blir sendt når vi får info fra TV2.

Svein fikk 2 hovudoppgaver. Han var speaker sammen med Geir Vatnamo i speaker-bua og han hadde ansvaret for Askrova sitt lag, hvor han ledet oppvarming, samt styrte innbyttene undervegs i kampene.

Resultatmessig ente Askrova på 2-plass i år, noe vi er veldig fornøyde med. Vi gratulerer Havreneset som årets vinnere etter 1-0 over heimelaget i finalen. Æsøyna, som feiret 20-års jubileum i år ente på den sure 4-plassen. Trøsten får være at dei hadde fått Kinn bryggeri til å laget et eget Øl til dei for denne anledningen. Ølet hadde selvsagt fått navnet Æsøl. Redaktøren er ikke kjent med om inntak av dette påvirket innsatsen til spillerne, selv om det til tider såg slik ut…..

Øyacup_RESULTAT.jpg

Vi hadde også diverse aktiviteter for barna under arrangementet, ansiktsmaling, klatrevegg (inne i grendahuset), samt sandkasse med leiker.

Worlds coolest sheep, Odlaug var også tilstades. Her fikk alle som ønsket lov å klappe, stelle og gi ho snaks- til stor glede både for barn og voksne.

Matbodene (grillen og garasjen) hadde stor pågang under hele arrangementet og vi er veldig fornøyde med at disse tilbudene blir satt så mye pris på.

Det ble også spilt en showkamp på Øyacupen. Ordføreren Ola Teigen hadde tatt med seg et utvalg politikere som spilte kamp mot et sammesatt lag som Charter Svein plukket ut. Charter Svein spilte også selv og han viste raskt at det ikke var første gang han tok i en fotball. Kampen ente-fullt fortjent, 2-0 til Charter Svein og hans mannskap.

Vi ønsker også å takke alle som stilte opp for oss på dugnad denne dagen;

Mat-komité og bane/billett komité: Ingen nevnt-ingen glemt. Dere veit hvem dere er og uten dere blir det ingen Øyacup!!!

Dommere: Asbjørn Håre og Ragnar Åmot

Lydteknikker: Geir Odin Nes

Alle lagene som kommer og gjør denne dagen til en folkefest!

Sponsorene våre: Nærbutikken Tansøy, Aqua Seapro, Skaar Norway, Norblikk, Intersport, Firdaposten, Flora Skyssbåt, Byggtorget, Vestfjord Bygg og iVest Consult.