Hva skjer på Askrova i påsken??

Askrova-påsken-hare.jpg

Vi har mange ting som skal gjennomføres i påsken. Det som er vert å få med seg er Basar på langfredag, Barnas integrerings dag på påskeafta ved leikeplassen og Pøb-quiz på kvelden.

Vi skal ellers jobbe dugnad på leikeplassen hver dag fram til påskeafta, så alle er velkommen til å ta i eit tak! Vi skal også merke opp turløypen, dette blir gjennomført på torsdag. Her er det bare å hive seg med for en fin tur i godt selskap, trim og gøy med Jan Arne, oppmøte på turløypestart på Vallestad torsdag kl 1100 :) Om en ikke kan møte denne dagen er det heilt fritt for alle å merke, fikse å trikse på mangler ved turløypen! Ta med eit spett, ei slegge og vi har merkestikker og merkespray!

Hva skjer på Askrova i påsken??

Torsdag 29.3:
Turløypen trenger litt oppmerking igjen. Oppmøte ved turløypestarten på Sunde kl. 11.00

Fredag 30.3:
Basar i Grendahuset fra kl. 15.30. Se egen plakat.

Lørdag (Påskeaften) 31.3:
Barnas integrerings dag på leikeplassen fra kl. 10.00. Fokuset blir på tidlig integrering av barn og unge til lokalsamfunnet vårt. Askrova Bygdelag stiller med griller og grillkull, poppcorn og snax, hver enkelt tar med seg det man ønsker av niste/grillmat.

Det blir litt påskegodt for de minste og kanskje kommer Påskeharen??

Lørdag (Påskeaften) 31.3:
Kro kveld fra kl. 21.00, Quiz starter kl. 2200. Tema påske, så møt gul & fin :)

Askrova-påsken-2018.jpg